10 χρόνια Moondog’s Bar & Grill: Μεγάλος διαγωνισμός Champions League.

Το Moondog’s σε στέλνει να δεις το τελικό του Champions League στο στάδιο Wembley

 Το Moondog’s Bar & Grill, που εσείς καθιερώσατε ως έναν από τους πιο επιτυχημένους χώρους εστίασης στην Κύπρο, κερδίζοντας 17 βραβεία σε 9 χρόνια, φέτος κλείνει 10 χρόνια ζωής και όλη η χρονιά είναι μια μεγάλη γιορτή.

 Και φυσικά από αυτή τη γιορτή δεν μπορεί να λείπει το ποδόσφαιρο. Κατά την διάρκεια των 10 χρόνων, παρακολουθήσαμε μαζί από τις οθόνες του Moondog’s Bar & Grill παρέα με μια παγωμένη Heineken, αμέτρητους αγώνες Champions League. Θέλοντας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιρόφιλους θαμώνες μας, που επιλέγουν το Moondog’s ως το «γήπεδό» τους για τις ευρωπαϊκές βραδιές, δίνουμε την ευκαιρία σε 2 μεγάλους τυχερούς να ζήσουν το τελικό Champions League από κοντά.

 Κάθε φορά που παρακολουθείτε αγώνες του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League ή του UEFA Europa Conference League στο Moondog’s Bar & Grill θα σας δίνετε η δυνατότητα να κερδίσετε συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση.

 Σε κάθε αγωνιστική θα σας προτείνονται συγκεκριμένοι αγώνες για να προβλέψετε το αποτέλεσμά του. (1 - Χ- 2). Κάθε επιτυχής πρόβλεψη για κάθε αγώνα ξεχωριστά εξασφαλίζει και μία συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση θα διεξαχθεί στις 09/05/2024.

 ΔΩΡΑ της κλήρωσης:

Δύο νικητές θα κερδίσουν από ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου 2024, στον Wembley Stadium του Λονδίνου. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά, ξενοδοχείο, και εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Το ταξίδι και η διαμονή στο Λονδίνο για τους 2 νικητές του διαγωνισμού είναι μια προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Travelhouse, που εδώ και πάνω από 25 χρόνια κάνει εφικτό σε όλους μας να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.

 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 24 μπύρες Heineken

 10 τυχεροί θα κερδίζουν προϊόντα Moondog’s Bar & Grill

  

Ραντεβού λοιπόν στις οθόνες του Moondog’s Bar & Grill για να διεκδικήσετε μια θέση στο τελικό του Champions League!