Το Moondog's Bar & Grill στη Μυκηνών 7 στη Λευκωσία διοργανώνει για πρώτη φορά μια εβδομάδα που πρόκειται να γίνει θεσμός! 

⁃∙● BURGER WEEK ●∙⁃ 

... now here comes the good part!! Στο πλαίσιο του Burger week, το Moondog’s κληρώνει 2 διπλά αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων και 2 διπλά εισιτήρια εισόδου για να δεις live τους AC/DC στην Πολωνία μαζί με τον κολλητό, την κολλητή ή το ταίρι σου.

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 2 τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί με τις παρέες τους ως τη Βαρσοβία στις 24 Ιουλίου, πάρε μέρος στο διαγωνισμό δοκιμάζοντας ένα ή περισσότερα από τα 25 ζουμερά burgers του ειδικού μενού της εβδομάδας. 

Ναι είκοσι πέντε επικά πεντανόστιμα ζουμερά burgers θα περιμένουν τον ουρανίσκο σου, συνδυάζοντας τα με άφθονη παγωμένη μπύρα και ακούγοντας DJs και live bands. 

Δευτέρα 22 μέχρι Κυριακή 28 Ιουνίου είναι MOONDOG’S BURGER WEEK. Save the date KAI την όρεξή σου! Σε περιμένουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Be there! 
Diane ή Blue Cheese, Rock Or Bust ή We No Speak Americano. Δεν έχει σημασία ποιο από τα 25 burgers θα διαλέξεις. Σημασία έχει ότι διάλεξες Moondοg’s. 


▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Το Moondog’s έχει σε μόλις ενάμιση χρόνο απογειώσει τις Αμερικάνικων επιρροών γεύσεις εντός Λευκωσίας, κατέκτησε το κοινό της πόλης ως ο ιδανικός προορισμός για όλες τις ηλικίες όχι μόνο ως προς τη γεύση αλλά και ως προς το συναίσθημα του διαφορετικού που εισπράττει κανείς από την πρώτη στιγμή.

Η κουζίνα θα είναι ανοιχτή προς ικανοποίηση ακόμα και των πιο δύσπιστων, σερβίροντας εκτός από τα ζουμερά burgers, σαλάτες, πατάτες τηγανητές, λουκάνικα, chicken wings καθώς και vegetarian και salmon burgers. 

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀


ΕΛΑ ΣΤΟ BURGER WEEK ΚΑΙ… ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ AC/DC ΣΤΙΣ 24 IOYΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!!!!


ΠΩΣ?? Δοκιμάζοντας ένα ή περισσότερα burgers καθημερινά για μια εβδομάδα. 

ΟΣΑ περισσότερα burgers δοκιμάσεις τόσες περισσότερες φορές λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση. 

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ?? 2 τυχεροί θα κερδίσουν 2 διπλά αεροπορικά εισιτήρια στη Βαρσοβία, διαμονή σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων και 2 διπλά εισιτήρια εισόδου για τη συναυλία των AC/DC.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ: θα γίνει στις 28 Ιουνίου στο Moondog’s Bar and Grill και οι 2 νικητές της εβδομάδας θα ανακοινωθούν την ίδια νύχτα. 

ΜΟΥΣΙΚΗ: συγκροτήματα και DJs θα είναι εκεί από τη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή 

ΠΟΥ?? Moondog’s Bar and Grill, Μυκηνών 7 στην Λευκωσία.

Καλή σας όρεξη και καλό ταξίδι!!!


Χορηγοί και συνεργάτες

http://www.madtv.com.cy/
http://www.mydeejay.com.cy/
http://www.kiprinform.com/
http://www.travelhouse.com.cy/
http://www.heinzketchup.com/
http://www.kemanesprintshop.com/

Graphic Design: Demetra Perdiou
Photos: Neocleous Photo Tales

http://moondogs.com.cy/