Moondog's bar & grill turns 4!

Moondog's bar & grill turns 4!

Άλλη μια μεγάλη μέρα για το Moondog’s έφτασε. Την Παρασκευή 8/12 στις 9 το βράδυ το Moondog’s γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του παρουσιάζοντας το ”The Beer Catalogue, Second Edition”. 

Πριν από ένα χρόνο παρά μία μέρα ακριβώς, το Moondog’s παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μοναδικό κατάλογο μπύρας που περιλάμβανε περισσότερες από 150 διαφορετικές μπύρες και έχοντας για μοντέλα θαμώνες του Moondog’s. Έναν κατάλογο (ή καλύτερα βιβλίο) μπύρας που ο κόσμος αγάπησε και αξιοποίησε για να γνωρίσει καλύτερα τον τεράστιο κόσμο της μπύρας.

Φέτος τον καθιερώνει προχωρώντας στην επανέκδοσή του, με περισσότερες μπύρες, πάνω από 200,  και με τη συνεργασία περισσότερων θαμώνων του Moondog’s.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη δημιουργία του καταλόγου χρειάζονται πάνω από 6 μήνες δουλειάς, η συνεισφορά πολλών ατόμων, πολλή όρεξη και άφθονη μπύρα!

Παρασκευή 9/12 στις 9 το βράδυ ραντεβού για ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων με δωρεάν μπύρες, μουσική από τους BigMoNik και φυσικά την παρουσίαση του ”The Beer Catalogue, Second Edition”. 

* BigMoNik: ένα ακουστικό ντουέτο του Νικολή Χριστοδούλου και του Μανόλη Βουράκη. Παίζουν διασκευασμένα γνωστά κομμάτια από τον χώρο της Blues, Rock και Soul μουσικής σε ένα ευρύ ρεπερτόριο με πολλές ενναλαγές ατμόσφαιρας, ρυθμού και έντονα στοιχεία αυτοσχεδιασμού. Δύο εξαιρετικοί τραγουδιστές  και κιθαρίστες  απολαμβάνουν την μουσική που αγαπάνε και ανυπομονούν να την μοιραστούν μαζί μας. 

BigMoNik an acoustic duet from Nikolis Christodoulou and Emmanuel Vourakis. They deliver a mix of classic Rock, Blues and Soul music, in abundant variety of rhythms, vibe and improvisations. We get a chance to enjoy two talented singers/guitarists on stage, enjoying what they do and sharing it with their audience.